RELIGIÓN 5º

¡Hola chic@s! Hemos empezado este curso conociendo las Religiones de la Antigüedad .Os dejo dos enlaces con los dos videos de La Antigua Mesopotamia. Mesopotamia  1  https://drive.google.com/file/d/1k_bhxNmP6_18Pk8qd3MiS6OewlxClWr7/view?usp=sharing  Mesopotamia 2https://drive.google.com/file/d/11KZSRnr9ZgUgespaZuCOVhFkjy_B3KsD/view?usp=sharing

ENGLISH YEAR 5 – WEEK 3- 21st September – 25th September

Trabajo de inglés (tres sesiones) para alumnos confinados de 5ª  y corrección de actividad semana anterior (WEEK 2) Chek personal pronouns (week 2)    to be (week 3)  

ENGLISH YEAR 5: STARTER UNIT

Aquí tenéis un vídeo que repasa lo visto en clase esta semana.  

ELS ÉSSERS VIUS

HOLA  A TOTS I A TOTES! Ací teniu un vídeo molt curtet relacionat amb el Tema 1 de Naturals: Els éssers vius. Esperem que us agrade.    

INFORMACIÓ INICI DE CURS – 3r CICLE

INFORMACIÓ PRINCIPI DE CURS TERCER CICLE.

Una cançó per compartir!

Per a que gaudiu molt de l’estiu!!! Música en valencià – Blaumut.

5é de PRIMÀRIA – setmana del 15 al 18 de juny

Açò s’acaba. Hem arribat al final d’aquest curs tan especial. Volem desitjar-vos un bon estiu i acomiadar-nos de vosaltres amb aquest conte. Esperem que vos agrade. UNA FORTA ABRAÇADA I BESETS!!!! 

SEMANA DE LA SALUD Y EL DEPORTE (EF 1º – 2º – 5º – 6º)

Hola a tots,-es: Aguarde que disfrutàreu de les vostres vacances. Vos passe 2 vídeos des quals faré després una enquesta per tal d’assegurar-me que els heu consultat. Al mateix temps, penjaré unes recomanacions d’exercicis (ELS PENJARÉ EN UNA ALTRA ENTRADA) per tal de fer-los a partir de la setmana que ve, que és quan s’alçaran […]