P.T. Suport a la inclusió – Carta a les famílies

Hola famílies!

Ara que és temps d´estar a casa, a causa de les circumstàncies que estem vivint, és moment d´aprofitar el temps d´una manera a la qual ni estem acostumats/des ni ens esperàvem i tal vegada, ni ens imaginàvem.

Segurament la major part d´eixe temps de confinament esteu amb els vostres fills i filles i una mil·lèsima part d´ell en parella i/o amb un/a mateix. Possiblement amb saturació, alturons emocionals, nova organització de rutines, incertesa i una quantitat de … ufff interminables.

De cara als vostres fills i filles, l´únic que vos puc dir és que aprofiteu eixe “ratet”, per poc que siga, a ESTAR, en el sentit ampli de la paraula, a compartir experiències amb activitat física i també de calma, d´enuig i de rialles, fins i tot, d´avorriment que és el major detonant de la creativitat. Es poden fer tantes coses: cantar, ballar, contar contes, cuinar, dibuixar, aplaudir a les 20.00h, fer tasques escolars i de casa, parlar, dialogar, veure la televisió, … i com no, DESCANSAR. Sembla una ironia deixar un temps per al descans en aquests moments però, pot ser, fer de pares i mares, de mestres, escoltar a uns i a altres, posar ordre, estar pendents de les notícies, de les qüestions laborals, del MAMAAAAA o PAPAAAAAAAAAA, és, realment, per a fer-vos un monument!!!

L´únic que puc dir-vos és ÀNIM, i que segur que feu el que feu, serà amb la millor de les vostres intencions.

Ànim i esperem que tot passe el més prompte possible!!

Una abraçada i estem en contacte.

M Sol Pérez Revert