MENÚ MENJADOR MES D’OCTUBRE

Benvolgudes famílies Ací vos deixem el menú del  mes d’OCTUBRE PODEU DESCARREGAR-LOS PUNXANT ACÍ: menús mes d’octubre        

MENÚ MENJADOR MES DE SETEMBRE.

Benvolgudes famílies Ací vos deixem el menú del  mes de SETEMBRE.   PODEU DESCARREGAR-LOS PUNXANT ACÍ: menú setembre

INFORMACIÓ AJUDES BEQUES MENJADOR

Segons la RESOLUCIÓ: DE LA DIRECCIÓ GENERAL DE Centres Docents per la qual s’estableix la puntuació mínima per a la concessió d’ajudes de menjador en el curs 21-22 , les ajudes seran les següents segons la puntuació obtinguda:  

AJUDES DE MENJADOR

Estimades famílies, Informem que al tauler d’anuncis de la porta del col·legi ja es pot consultar el LLISTAT PROVISIONAL DE LA PUNTUACIÓ OBTINGUDA PER LES PERSONES SOL·LICITANTS D’AJUDES ASSISTENCIALS DE MENJADOR ESCOLAR PER AL CURS 2021/2022. Gràcies!

MENJADOR ESCOLAR CURS 2021-2022

Estimades famílies, Comencem un nou curs escolar i amb ell el menjador. A continuació, teniu tota la informació sobre aquest servei. La trobareu en valencià i en castellà. Cliqueu ⇒INFORMACIÓ I FULL DE SOL·LICITUD FAMÍLIES RECORDEU: El menjador començarà el dimecres 15 de setembre. Atenció: el dia d’atenció a les famílies i venda de tíquets […]

BEQUES DE MENJADOR I TRANSPORT CURS 2021/22

Les ajudes de menjador es poden sol·licitar ja de manera telemàtica a través de WEB FAMÍLIA. En el cas de l’alumnat que el curs passat ja ho va sol·licitar únicament haurà de confirmar l’ESBORRANY. Tanmateix les famílies que ho necessiten, podran vindre al centre a partir del divendres 25 de juny fins al 16 de […]

EL MENJADOR ESCOLAR

Famílies ací teniu un vídeo sobre el nostre menjador. En ell es poden vore diverses activitats que s’hi realitzen. SOM UNA GRAN FAMÍLIA!