DIA DE LA PAU

El cicle d’Infantil vam celebrar el dilluns  1 de febrer el Dia de la Pau treballant el conte “Los colores del arco iris”. Desprès, entre totes les classes, vam fer un mural gegant. Mireu, Mireu ho vam fer super bé!! 

JOC DEL NIM

CLICANT SOBRE ELS SEGÜENTS ENLLAÇOS PODREU VEURE L’EXPLICACIÓ DEL JOC DEL NIM REALITZADA PER L’ALUMNAT DE 6èB Explicació del grup 1 https://drive.google.com/file/d/1koqRxeR74k9pri7UYE1pZ_p5dwBXQirX/view?usp=sharing Explicació del grup 2 https://drive.google.com/file/d/1s3ZauqFS45QBWK984gGst62ibIYNpJ-F/view?usp=sharing VÍDEO RESUM DEL JOC https://drive.google.com/file/d/16BHB677UT9KlBSwT4_HH60j7p4Pa5gr5/view?usp=sharing US DESITGEM UN MERAVELLÓS NADAL! QUÈ L’ÚS DE LES MASCARETES NO ENS ESBORRE ELS SOMRIURES!

HALLOWEEN!!!!

Els xiquets i xiquetes d’Infantil, hem estat realitzant durant aquesta setmana activitats per a celebrar la festa de HALLOWEEN Les celebracions han conclòs aquest divendres amb un conta-contes … i una divertida: FESTA MONSTRUOSA.        

Orientacions de la Mestra d’Audició i Llenguatge

Hola, sóc Fátima, la mestra d’Audició i Llenguatge (AL) del centre i per a aquestos dies que tenim més temps a casa, us recomane una sèrie d’exercicis molt divertits per a gaudir amb els vostres fills/es al mateix temps que esteu estimulant els seus òrgans fonoarticuladors, que intervenen en la parla, com són vídeos d´imitació, […]