Excursió a Granjalandia

El cicle d’Infantil  hem anat d’excursió a GRANJALANDIA, Ibi. Durant la jornada, hem visitat la granja on hem donat de menjar als animalets que viuen allí, hem pujat en tartana i fins i tot hem fet un taller: 3 anys  taller de pa 4 i 5 anys taller de ciris amb cera d’abelles. Ens ho […]

EN BUSCA DELS OUS DE PASQUA

Estimades famílies, Hui hem començat a gaudir de les activitats de final de trimestre. En aquesta ocasió l’alumnat d’infantil ha participat en una gymkana esportiva amb la finalitat d’encontrar ous de pasqua. Ens ho hem passat genial!!  Ací vos deixem un recull d’imatges que ho demostren.   

Religió

El xiquets i xiquetes d’infantil i primer cicle, amb molta il lusió, han fet la Palma del Diumenge de Rams. Bones Pasqües ! 

ENS VISITA LA CASTANYERA!

Estimades famílies, Hui ens ha visitat la castanyera. A primera hora del matí, la castanyera ha repartit castanyes a tota l’escola i després l’alumnat d’Infantil i primer de Primària ha gaudit del conte que tots els anys ens conta. Ens ho hem passat molt bé!. Des de l’escola agraïm la col·laboració de l’Afa en la […]

CELEBREM HALLOWEEN

Benvolgudes famílies, Al cicle d’Infantil també hem celebrat HALLOWEEN!!  Hui hem gaudit d’un dia ple de sorpreses. Abans del pati hem anat a veure un Conta-contes a càrrec de les mestres del cicle i després hem gaudit d’una gran desfilada i una festa de disfresses terrorífiques. Ens ho hem passat d’allò més bé! Mireu, Mireu!!

CELEBREM EL 9 D’OCTUBRE

Estimades famílies, El cicle d’ Infantil ha seguit celebrant el 9 d’octubre amb una particular guerra de boles de paper. L’alumnat ha gaudit moltíssim. A continuació, vos deixem algunes imatges del matí. Feliç 9 d’octubre.