FIL: (Foment d’Intercanvis Lingüístics)

Estimades famílies,

Ens adrecem a vosaltres per informar-vos que estem participant en un programa d’intercanvi lingüístic amb el CEIP El Pla de la localitat d’Elx. En aquest intercanvi l’alumnat ha participat gravant vídeos per tal de promocionar el nostre poble i la nostra escola, així com la nostra gastronomia. Aquestes gravacions  formen part del projecte i seran enviats a l’altra escola.  Per altra banda, també rebrem els videos que elaboren des de l’altra escola.

A més, al mes de maig es realitzarà l’encontre amb la visita de l’alumnat de l’altre centre i la realitzarem  diverses activitats relacionades amb la gastronomia, com una gimcana culinària anomenada “PINOSXEF”, tallers, ….

Serà una bona experiència d’intercanvi per tal d’apropar els tocs culinaris i culturals d’ambdues localitats que tot i que es troben a la mateixa província són desconegudes per la majoria de l’alumnat.

Per aquesta raó, demanem la vostra col·laboració i ajuda en la realització del taller cuina que realitzarem a l’escola en maig (dates per confirmar), en la qual elaborarem la nostra “coca a la pala”.

Si esteu interessats en participar, eixe dia, dir-li-ho als tutors dels vostres fills i filles.

Agraint la vostra col·laboració, sense més, rebeu una cordial salutació.

 

Els tutors de 3r

https://drive.google.com/file/d/1nRwVogFziWNaGkY4JLnDxgpwwNUkAxqB/view?usp=sharing

 

https://drive.google.com/file/d/1xsfpk8X_rUL72q9BxuukmEhLmckaxWFN/view?usp=sharing

CASTELLÀ

Estimadas familias,

Nos dirigimos a vosotros para informaros que estamos participando en un programa de intercambio lingüístico con el CEIP El Pla de la localidad de Elche. En este intercambio el alumnado ha participado grabando videos para promocionar nuestro pueblo y nuestra escuela, así como nuestra gastronomía. Estas grabaciones  forman parte del proyecto y serán enviados a la otra escuela.  Por otro lado, también recibiremos  videos que elaboran desde la otra escuela.

Además, en el mes de mayo se realizará el encuentro con la visita del alumnado del otro centro y realizaremos  varias actividades relacionadas con la gastronomía, como una gimcana culinaria llamada “PINOSXEF”, talleres, ….

Será una buena experiencia de intercambio para acercar los toques culinarios y culturales de ambas localidades que a pesar de que se encuentran en la misma provincia son desconocidas por la mayoría del alumnado.

Por esta razón, pedimos vuestra colaboración y ayuda en la realización del taller cocina que realizaremos en la escuela en mayo (fechas para confirmar), en la cual elaboraremos nuestra “coca a la pala”.

Si estáis interesados en participar, ese día, comunicarlo a los tutores de vuestros hijos e hijas.

Agradeciendo vuestra colaboración, sin más, recibid un cordial saludo.

 

Los tutores de 3.º

https://drive.google.com/file/d/1nRwVogFziWNaGkY4JLnDxgpwwNUkAxqB/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1xsfpk8X_rUL72q9BxuukmEhLmckaxWFN/view?usp=sharing