L’alumnat de sisè està desenvolupant durant aquest tercer trimestre un projecte d’innovació educativa anomenat RAPSODES 21.

Un projecte que gira al voltant de la música i la llengua valenciana, on es fusionen diferents estils com el rap, música més propera a l’alumnat i el cant d’estil o les glosses, música de la Terra i de les nostres persones grans. Una manera meravellosa de gaudir de la llengua on tot l’alumnat podrà fer i ser. Aquest projecte afavorirà el desenvolupament, la capacitat i l’expressió o producció artística dels mateixos a nivell individual i grupal.

La primera activitat que vam desenvolupar va ser un taller amb el músic valencià Tòfol Cabeza, on creàrem estrofes per jugar amb la llengua, amb les següents formes musicals tradicionals del cant improvisat com: ELS GARROTINS I LES NYACRES.

Clica ací per a veure el VÍDEO DEL TALLER DE GARROTINS AMB TÒFOL CABEZA

El nostre següent treball musical serà la creació d’un rap per tal de poder visibilitzar la diversitat LGTBiq+ on l’alumnat transmetrà un missatge de lluita contra la LGTBfòbia, que realitzarem amb el raper ABRAM (Abraham Serrano Pérez).

Clicant ací podreu visionar un fragment del Taller de sensibilització, a càrrec de Pilar Leal, realitzat aquest matí en el jardí municipal.

VIDEO TALLER SENSIBILITZACIÓ – PILAR LEAL BERNAL

 

 

Estimat alumnat de 1r, per a practicar els continguts matemàtics treballats a classe, volem que realitzeu les activitats que apareixen en els enllaços següents.

Para reforzar los contenidos matemáticos trabajados en clase, nos gustaría que realizarais las actividades que aparecen en los siguientes enlaces.

https://www.mundoprimaria.com/juegos-educativos/juegos-matematicas/juego-monedas

http://www.penyagolosaeduca.com/ca/contar-dinero-de-la-hucha-50c-1-y-2-euros1-9/

https://cplosangeles.educarex.es/web/edilim/tercer_ciclo/matematicas5/dinero_5/dinero_5.html

Esperem que us agraden.

ÀNIM!

El passat dimecres 31 de març el CEIP San Antón va celebrar el dia de l’esport. Enguany el lema ha sigut els Jocs Olímpics i Paralímpics i l’alumnat i els docents han gaudit fent una gran diversitat de jocs.

 

Benvolgudes famílies!

Ací vos deixem les recomanacions del nostre alumnat del mes d’abril!

ESPEREM QUE GAUDIU DEL TEMPS DE LECTURA.

PRIMER CICLE

OSO QUIERE VOLAR, ALUMNAT DE 1r B

 

TERCER CICLE

UP, OMAR 5é A

 

AGATHA CRISTIE, SE ANUANCIA UN ASESINATO. JAVIER 5é B

Hola! Els xiquets/es de 3r i 5é de primària s’han trobat de nou. Han realitzat l’activitat de cohesió :“ENS COMUNIQUEM”. Les parelles o trios  TEI han construït un telèfon amb material reciclat. Després  l’han utilitzat per a fer-se una entrevista i conéixer-se una miqueta més.

¡Hola! Los niños/as de 3.º y 5.º de primaria se han encontrado de nuevo. Han realizado la actividad de cohesión :“NOS COMUNICAMOS”. Las parejas o tríos  TEI han construido un teléfono con material reciclado. Después  lo han utilizado para realizarse una entrevista y conocerse un poquito más.

  “ENS COMUNIQUEM” https://drive.google.com/file/d/18W6-D4uBfbRoey2MtO24ToMhaOwFKGHm/view?usp=sharing

 

Hola!! Us deixem dos vídeos on podeu veure les experiències de l’alumnat que participa en el programa TEI, així com les activitats de cohesió que s’han realitzat, estretament relacionades amb el projecte d’aquest curs escolar “Avions de Paper” Desitgem que us agraden!

“Experiències”   https://drive.google.com/file/d/1C5FaNChOL4ic5xxj2jeoDW7CX_kH77hR/view?usp=sharing

Activitats de cohesió https://drive.google.com/file/d/1CNKDAN-cEFfKpbXPZJzOS_48SwR2q2xo/view?usp=sharing

 

 

 

El nostre hort escolar ens ha ajudat a cultivar el nostre benestar.

A continuació, volem mostrar-vos com hem treballat a l’hort durant aquest 2n trimestre.

La comissió de l’hort vol agrair a tot l’alumnat i mestres la seua participació ja que gaudim d’un hort molt bonic.

En primer lloc, s’han preparat el terreny i les llavors. Després els diferents cicles han anat plantant les llavors. Dia a dia, s’ha fet un seguiment i, per fi, hem realitzat la collita d’alguns aliments com encisams o faves.

Continuarem treballant per mantindre aquest racó al nostre centre. Connectar amb la natura ens ajuda a estar relaxats i a aprendre moltíssimes coses que podem aplicar de forma pràctica a la nostra vida diària.

Ací teniu unes fotos de tot el procés.

Cultivem el bon ambient